Human Resultancy


Mens én businessgerichte dienstverlening

Sinds 2005 zet Patrick Kusters zich onder de naam "Human Resultancy" in voor organisaties die op basis van samenwerking willen werken aan de duurzame inzetbaarheid of mobiliteit van hun medewerkers. Dit gebeurt vanuit een persoonlijke missie om iemands (verborgen) potentieel maximaal tot zijn of haar recht te laten komen.

Dit gebeurt door te richten op eigenaarschap. Een speciale vorm van verantwoordelijkheid nemen. Speciaal, omdat deze vorm zich direct richt op het vermogen om vanuit een mix van autonomie, betrokkenheid en bevlogenheid gemotiveerd hier mee aan de slag te gaan.

Bij management development, interim opdrachten en de inzet producten zoals Spiegel je inzetbaarheid ligt de nadruk op het ontwikkelen van het duurzame inzetbaarheidspotentieel vanuit eigenaarschap.

In de uitvoering werkt Human Resultancy samen met ondernemers die deze visie onderschrijven en vanuit hun expertise extra waarde aan onze dienstverlening toevoegen.

Patrick Kusters

De producten van Human Resultancy zijn ontwikkeld voor organisaties die medewerkers willen ondersteunen bij een omslag in houding en gedrag vanuit bewustwording|persoonlijke ontwikkeling|actuele arbeidsmarktkennis|zelfregie vanuit eigenaarschap

Onze visie en aanpak bij het realiseren van Duurzame inzetbaarheid vanuit Eigenaarschap staat beschreven in het whitepaper Duurzame inzetbaarheid op de werkvloer

Patrick Kusters Directeur Human Resultancy

LinkedIn profiel

Wilt u ontdekken hoe het komt dat Human Resultancy al meer dan 13 jaar voorop loopt met vernieuwende opdrachten bij gerenommeerde organisaties?

Laten we dan kennismaken

Kerklaantje 4B 6612 BB Nederasselt | 024-7611440 | 06-20035909
KvK 17180675 | BTW NL164951337B01 | LinkedIn profiel Patrick Kusters
patrick@human-resultancy.nl


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.