INTERIM OPDRACHT

Human Resultancy


IT Recruiter

UTRECHT

Tijd om te reageren

Human Resultancy is op zoek naar een proactieve ZZP-er met een actief netwerk van IT specialisten. Een senior IT recruiter pur sang met up-to-date ervaring en stevig genoeg om bij onze opdrachtgever een belangrijke bijdrage te gaan leveren aan de instroom van IT en Online professionals

De opdracht start in januari voor 1 jaar met een optie op 2 x 1 jaar verlenging. Inzet voor 40 uur per week in Utrecht via Human Resultancy.

Ken je iemand in je netwerk die je met deze opdracht een plezier zou doen?

Deel dan deze pagina via social media

Profiel

Als onderdeel van een team met 9 Recruiters haal je als ervaren IT Recruiter alles uit de kast om schaarse professionals te vinden en te verleiden. Je bent continu op zoek naar geschikte kandidaten en draagt met je kennis en ervaring bij aan de recruitment doelstellingen.

Je beschikt over een actief netwerk van IT specialisten en bent dé gesprekspartner die relevante contacten maakt en onderhoudt. Daarbij ga je zelfstandig en flexibel met een frisse kijk op zaken aan de slag bij een gerenommeerde landelijke organisatie. In een opdracht waar je de ultieme kans hebt om betrokken te zijn bij een organisatie in digitale transitie.

Verder is het gezien de grootte en complexiteit van de werkomgeving belangrijk dat je excellent communiceert en je klant- en servicegericht opstelt. Ook verwachten we dat je authentiek en met lef eigen standpunten weet te formuleren en over te brengen.

Ben jij die ervaren IT Recruiter die bij deze klus het verschil gaat maken?

Herken jezelf dan in het volgende profiel:

Meer dan 5 jaar werkervaring als IT Recruiter (aan bureau of opdrachtgever zijde) met het succesvol invullen van minimaal 35 moeilijk invulbare IT vacatures per jaar. Met ervaring met het online zoeken middels Boolean search en proactief benaderen van professionals op hbo en universitair niveau. Mede door het inzetten van social media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook en het werken vanuit LinkedIn Recruiterseat.

Ja? Mooi! Check dan ook meteen of je aan onderstaande knock-out criteria voldoet

Je voldoet minimaal aan de volgende eisen:

HBO of WO opleiding
Aantoonbare kennis van moderne recruitment technieken
Je kent de do's en dont's van internationaal werven
Hebt een brede kennis van IT termen, IT methodieken en hun betekenis
Bent aantoonbaar succesvol in het ruimschoots werven van Frontend en Backend Developers (.Net en Java) (> 20 vacatures) .Net ontwikkelaars (>20 vacatures) en Testers (>20 vacatures)

Wensenlijst

Tenslotte. Je zou de perfecte kandidaat zijn als je ook nog aan dit laatste wensenlijstje voldoet:

Een afgeronde opleiding op het gebied van HRM
Kennis van Java en dot.net ontwikkeltermen en hun betekenis
Minimaal 3 jaar ervaring in het werken in complexe omgevingen met minimaal 1000 FTE en specifieke recruitmentervaring in IT omgevingen met minimaal 200 FTE
Minimaal 3 jaar ervaring met het opbouwen van kwalitatieve talentpools

Ben jij die enthousiaste kandidaat en match?

Mail dan een onderbouwing voor je geschiktheid, motivatie, uurtarief (inclusief reis/verblijfkosten) en CV uiterlijk 8 december 12u00 naar:

interim@human-resultancy.nl
T.a.v. Patrick Kusters / betreft IT Recruiter nr 19123

Meer informatie over de opdracht?

Bel mij dan op 06-20035909 | Patrick Kusters | Human Resultancy

 

Informatie over Human Resultancy

 Kerklaantje 4B - 6612 BB Nederasselt | 024-7611440 | 06-20035909
KvK 17180675 | BTW NL001882750B59 | LinkedIn profiel Patrick Kusters