Voor als je mij kent

Een tijd geleden heb ik besloten om me vanuit de praktijk volledig te richten op het realiseren van duurzame inzetbaarheid op de werkvloer.

Een onderwerp dat nog vaak onbegrepen is of vooral gelinkt wordt met oud worden, ziekte of probleemgroepen…terwijl het juist cruciaal is voor iedere werknemer die zijn werkzame leven tot aan het pensioen serieus neemt. Maar dit belang wordt op de “gemiddelde” werkvloer niet zo ervaren…waardoor de mindset ontbreekt om kleine stapjes -met uiteindelijke grote impact- te zetten…

Wanneer je mij persoonlijk kent, weet je hoe ik medewerkers ondersteun om vanuit hun belang in beweging te komen. Die typische “Human Resultancy” manier heb ik nu ook vertaald in een workshop om de manager en medewerkers op de werkvloer te bereiken. En daar heb ik je hulp bij nodig.

Want om als eenpitter aandacht voor deze bijzondere workshop te krijgen, heb ik voor geïnteresseerde afdelingen de drempel tijdelijk verlaagd. Zeg maar gerust zeer tijdelijk. En wellicht heb je de afgelopen dagen ook al wat quotes voorbij zien komen.

Eerlijkgezegd is er helemaal geen drempel als een organisatie in staat is om VANDAAG nog te reserveren.

Zou je daarom voor mij dit bericht met leidinggevenden in je netwerk willen delen die hier belang bij kunnen hebben en kunnen beslissen?

Is diegene te druk voor workshops of heeft duurzame inzetbaarheid nu geen urgentie? Vertel dan dat dit nu zo’n typische “kwadrant 2” activiteit is waardoor de afdeling meer “verantwoordelijkheid neemt” en “in beweging komt”.

Want welke workshop variant de manager ook kiest, de afdeling gaat met elkaar ervaren hoe je aan dit containerbegrip zelf handen-en-voeten kunt geven.

Maar alleen bij een reservering tot vannacht onder deze gunstige voorwaarden.

Alvast fijn weekend en top als je dit bericht hebt gedeeld, groetjes Patrick

KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE OVER DE WORKSHOP Duurzame inzetbaarheid 2.0 vanuit Eigenaarschap.

LinkedIn profiel

Patrick Kusters

Patrick Kusters
www.human-resultancy.nl

Download hier het whitepaper met onze visie en aanpak van Duurzame inzetbaarheid op de werkvloer